Bouwtechnische keuring Boxtel

Ben jij ook op zoek naar iemand die een bouwtechnische keuring in Boxtel kan uitvoeren. Dit jaar hebben wij gebruik gemaakt van een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwtechnisch keuren van bedrijfspanden, woningen en allerlei andere soorten gebouwen. Dit jaar hebben wij een huis gekocht in de omgeving van Boxtel. Het huis is al erg oud en beschikt over houten vloeren. Daarnaast is ook de bovenverdieping volledig van hout, waardoor het redelijk slecht is geïsoleerd en het niet al te stevig is op zolder. Het huis heeft wel de authentieke Boxtelse uitstraling, en dat is iets wat ons heel erg aan sprak.

We wilde het huis graag kopen, maar vonden het zonde om zo´n groot bedrag te besteden aan een huis waarmee achteraf van alles mis kon zijn. We hebben de hulp ingeschakeld van een bedrijf dat ervaring heeft met het bouwtechnisch keuren van woningen in Boxtel en omgeving. De specialist is voor ons naar het huis gaan kijken en had wat op- en aanmerkingen. Inderdaad dat de bovenverdieping van hout was en dat deze wat slecht geïsoleerd zou zijn. Daarnaast waren de leidingen ook al wat ouder waardoor de kans ontstond dat deze verstopt konden raken.

Na de bouwtechnische keuring voor de woning in Boxtel heeft hij de nodige informatie met ons door gesproken over de op- en aanmerkingen. Deze heeft hij toegelicht door middel van een bouwtechnisch rapport dat hij zelf op heeft gesteld op basis van de keuring. We hebben het huis toch gekocht, maar voor een lagere prijs dan de prijs die eigenlijk werd gevraagd voor het huis.
Taxatie

Advies