Mijn advies voor mensen die op zoek naar slaapkamer inspiratie

huisinrichtenHeb jij tips nodig omtrent wonen? Dan heb ik misschien wel een goede tip voor jou. Deze website laat duidelijke foto’s zien met beschrijvingen zien. Je vind hier dan ook verschillende kamers zoals een woonkamer met uiteenlopende stijlen. Om jullie van enkele voorbeelden te voorzien zal ik wat foto’s toevoegen aan dit blog. Zo heeft de website stijlen in de trant Scandinavisch tot aan industrieel. Deze site geeft bezoekers dan ook handige tips hoe zij dus bepaalde kamers kunnen inrichten. Zo heb ik zelf via inrichting-huis.com slaapkamer inspiratie op gedaan.

Ik wil er eentje uitlichten

Om dit artikel meer diepgang te geven zal ik er eentje uitlichten. Deze spreekt mijzelf dan ook het meest aan. Helaas is dit niet mogelijk bij mijn woning, anders was ik hier zeker wel voor gegaan. De elementen die gebruik worden in deze slaapkamer kunnen omschreven worden als ‘normaal’.

slaapkamer inspiratie

Voor deze slaapkamer inspiratie heb je een woonoppervlakte van 67m2 nodig. Het betreft hier dan ook om een éénkamerappartement. Door middel van een loft-achtige schuifdeur, die lichtgrijs is geschilderd, is het gescheiden van de lichte open woonkamer. Ideaal voor bijvoorbeeld een studentenwoning. Deze indeling is dan ook erg logisch gemaakt en wanneer je de foto’s zelf ziet zul je zien wat ik bedoel. 

Heb jij nog tips?

slaapkamerOmdat het woord “delen” centraal staat in dit blog, vraag ik jullie om ook input te geven. Op deze wijze kun je wellicht andere helpen. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier nog inspiratie voor hebben. Heb je nog vragen, dan kun je deze onderaan dit bericht reageren.